NASSAU is in augustus 2021 opgericht door Tim Morsink en Robbie Tanck.

Beide heren werkten voor internationaal gerenommeerde merken en leveranciers binnen de herenmode-industrie. Hun ondernemende instelling en gelijke gedachten over de hedendaagse modemarkt bracht hen bij elkaar. Ze ontwikkelden een missie in het creëren van 'Intelligent Essentials'; het combineren van technologie, oog voor detail, relevante kennis en een minimalistische benadering van de garderobe van een man.

Vanuit hun showroom in Bussum bedienen ze hun klanten maar daarnaast bezoeken ze ook klanten aan huis of op kantoor. Mocht de gelegenheid zich voordoen dan kleden ze hun vaste clientèle zelfs in het buitenland.

De huisstijl van Nassau kenmerkt zich met name door een meer casual benadering van maatwerk in het algemeen. Multifunctionele items die je comfort niet in de weg zitten en waarbij je er in iedere gelegenheid op je best uitziet. Nassau combineert de juiste fit met luxe materialen, een rustig kleuren palette en vakmanschap.

Tim Morsink

Na zijn opleiding Fashion & Management in 2011 succesvol te hebben afgerond aan het Amsterdam Fashion Institute, is Tim gaan werken als verkoper bij de luxe herenmodezaak Oger in Amsterdam. In de 5 opeenvolgende jaren heeft hij zich ontwikkeld tot volwaardig maatwerkspecialist met de laatste 2 jaar als eindverantwoordelijke van de maatwerkafdeling in Amsterdam.

Een volgende stap heeft Tim gezet naar een leverancier van maatwerk waar hij verantwoordelijk was voor de 80 grootste retailers wereldwijd, verspreid over de UK, Scandinavië en Australië. Toch werd het directe klantencontact gemist en kort daarna opende Nassau haar deuren in het mooie Bussum.

tim@nassau-clothing.com
+31 6 41 75 79 57

Robbie Tanck

Evenals Tim heeft ook Robbie succesvol een opleiding afgerond in de richting van mode en textiel. Hij startte in 2013 de opleiding Fashion & Textile Technologies en rondde dit succesvol af in textielstad Enschede. Gedurende zijn opleiding werkte hij al bij Suitsupply als verkoper en was hij betrokken op de inkoopafdeling voor shirts.

Na een specialisatie in ‘sustainable design’ aan de universiteit van Kopenhagen begon hij in 2018 bij een leverancier van maatwerk. Hier was hij verantwoordelijk voor het binnenhalen van B2B partners. Robbie was met name actief in Duitsland, Engeland, Oost-Europa en het Midden-Oosten. In 2021 was het tijd om terug te keren naar de consumentenmarkt om via Nassau de visie van beide heren tot uiting te brengen. 

robbie@nassau-clothing.com
+31 6 43 96 98 10