Ons doel is om samen een uniek trouwpak samen te stellen. Plan een afspraak en wij zorgen ervoor dat je onze hele showroom voor jezelf hebt. Neem vrienden of familie mee tijdens deze unieke ervaring waarbij wij zorgen voor een warm en een koud drankje.

We zorgen dat we alles bespreken op het gebied van stijl, pasvorm, stoffen en verdere design opties.


Bij het afpassen kijken we of alles perfect zit en passen we eventuele kleine vermakingen toe met als resultaat jouw unieke trouwpak.

De startprijs van een pak inclusief shirt en das ligt rond de €1000,- afhankelijk van de constructie en stof van zowel het pak als shirt.

Trouwpak op maat

Bij Nassau nemen we je huwelijk net zo serieus als jijzelf en we weten hoe uitdagend het kan zijn om de juiste keuzes te maken om de perfecte look voor de trouwdag te creëren. Het uitkiezen van een trouwpak moet naar ons idee een unieke en leuke ervaring zijn en daarom zorgen wij ervoor dat je deze dag niet snel zult vergeten.

Wij hebben in het verleden al vele bruidegoms blij mogen maken met een prachtig trouwpak op maat en doen dit dan ook met veel plezier. Het is belangrijk dat het pak voor jouw huwelijk een reflectie is van jezelf. Het is vervolgens aan ons om dit maatpak perfect op te meten en de juiste suggesties te doen qua stoffen, voeringen en knopen.

In onze showroom in Bussum hebben we vele verschillende voorbeelden hangen qua maatjasjes of maatpakken.

Wil je voor een twee of driedelig maatpak gaan of liever een combinatie van jasje en broek? Geen probleem, wij hebben het allemaal hangen om te bekijken en om daarin de juiste keuzes te maken.

Tenue de ville

Het thema ‘Tenue de Ville’ is een veelgehoord thema voor huwelijken. De dresscode tenue de ville komt oorspronkelijk uit Frankrijk en is een chique manier van kleden. Mannen worden hierbij geacht een tweedelig pak of combinatie jasje broek te dragen. Uiteraard met das. Het wordt door ieder aanstaand echtpaar iets relaxter of strikter geïnterpreteerd dus doe goed je voorwerk en voel dit aan! Simpele regel; hoe strikter de interpretatie, hoe donkerder de outfit. Met een mooi donkerblauw maatpak of blauw maat jasje met grijze broek zit je eigenlijk altijd goed.​

Casual Chic

Met de dresscode casual chic kun je alle kanten op. Beoordeel aan de hand van de locatie en organisator van het feest wat wel en niet kan. Waar je bij tenue de ville zeker met das verwacht wordt, is dit bij casual chic niet het geval. Naar ons idee is een combinatie hier the way to go. Ga voor een jasje met broek in gangbare kleuren zoals donkerblauw, bruin of donkergroen tenzij het een strandfeest betreft, ga dan voor lichte bruintinten en off-white met een mooi lichtblauw shirt. Kies voor een op maat gemaakte chino met een zijspanner om een elegante twist te geven aan je outfit.

Black Tie

First rule: Dress up! Bij Nassau zijn we van mening dat een op maat gemaakte smoking niet mag ontbreken in de garderobe van de man. Iedere man kent de stress op het moment dat de dresscode black tie op de uitnodiging staat. Vaak moet dit één of twee weken voor het feest nog geregeld worden… Bespaar jezelf deze onnodige stress en zorg ervoor de je een 'classic' tuxedo in je kast hebt hangen met tuxedo shirt (een regulier wit shirt volstaat niet) en een satijnen strik. Het mooie van een smoking op maat is dat je je outfit helemaal kunt ‘tweaken’ naar jouw persoonlijke stijl. Ga je voor de classic peak lapel of een shawl kraag? Ga je voor een zwarte tuxedo of kies je voor midnight blue? Als je iets meer wil opvallen, ga dan voor een ‘velvet’ dinner jacket met een zwarte pantalon op maat. Onze mening: Ga eerst voor de 'classic' tuxedo en vul je ‘evening wear’ later aan met meer opvallende jasjes.